Tubaklnc Kızlar doktorum 10 günde bir şeker kontrolü istedi bende makinasını alıp kendim evde yapmaya başladım aç 90 tok 110 sizce değerler ne durumda risk mi şuan olması gereken nedir aynı şekilde kontrol altında tutanlar var mı ?
Aydanaydn Tubaklnc değerlerin normal açlık 95 altı olmalı . Tokluk yemekten bir saat sonra 140 altı iki saat sonra 120 altı olmalı.
Prensveprensesinannesi Tubaklnc benimde yok 110 çıktı doktor iyi dedi yani en azından yükseklerde değil
DamlaNur29 Tubaklnc gayet iyi canım ama tabi yediğin seylerede baglı bu durum ben dün akşam 8 yemek kaşığı bulgur 3 4 kasık nohut ve tavuk yedim bi tane 157ye cıktı yani 😳
Tubaklnc Teşekkür ettim 🥰 sağol tam düşükte sayılmaz aslında sınır diye biliriz hemen hemen insan korkuyor
Tubaklnc Prensveprensesinannesi inşallah bizede aynı şeyi der bende insülin olduğu için acaba gizli şeker mi var die doktor şüphelendiği için böyle 10 günde bir kontrol edicez dedi
Tubaklnc DamlaNur29 ama yemekten hemen sonra ölçmüş olabilir misiniz ben 2 saat sonra ölçüyorum eczane öyle dedi sindirmesi gerekiyor diye çünkü
DamlaNur29 Tubaklnc canım eczane değil doktor ve diyabet hemşiresi buna karar veriyor benim 1.saat yüksek cıktı zaten o yüzden 1.saat baza alınıyor
Prensveprensesinannesi Tubaklnc inş canım bende de insilün direnci var ve bebeğimin suyu da fazla olunca kontrole gidince şekere baktırıyor
DamlaNur29 joki malesef perşmbe kontrol var doz artıcak büyük ihtimal az yesemde düşmüyor diyetle bile yani ekmek yememem lazım bu durumdada iyice aç kalıcam
Tubaklnc Prensveprensesinannesi bana bebeğin suyu normal demişti ama geçen sefer bakalım bu sefer sonuç ne olacak acaba