Zeynepmetehan Kızlar selam 31.haftamdayim ve çatı agrisindan artik ne yatabiliyorum yatsam dönemiyorum ayakta fazla kalamiyorum beni çok zorluyor boyle olanlar var mi siZde de oluyor mu
Pnar12016 Zeynepmetehan bende 29+3 haftalığım dün çok agrıdı bugün doktora gideceğim. Özellikle vajinamın sol tarafı 😞 enfeksiyon olabilir dedi arkadaşım
Skarakas Zeynepmetehan daha dur bunlar yeni yeni başlıyor yeri gelecek koltukta oturarak uyuyacaksın. 38+1 haftaligim son bir kac haftadir uyku nedir bilmiyorum her saat basi uyaniyorum yok tuvaletim geliyor yok kolum uyusuyor bilmem ne … 🥺
Betul_bakiiii Zeynepmetehan daha dur canım erken başlamışsın bide son haftalar gör sen. Allah tez zamanda kavuştursun bizi yavrularımıza da unutsak ağrılarımızı🤲🏻
1994ozg Zeynepmetehan var canım 28.haftadsn beri var 32deyim biraz azaldı magnezyum kullanmayı ihmal etme
Zeynepmetehan Skarakas ah ah canım Allah kolaylık versin benim bebeğin bası asagidaymis bebek rahme baskı yapıyormuş sanırım ondan da oluyor ama çok Zor gerçekten
Betul_bakiiii Skarakas aynı durumdayız canım gerçekten başından beri hiç bir rahatsızlığım olmadı çok şükür ama şimdi yerlerde koltuklarda bazen uyuyamıyorum sinirime kalkıp oturuyorum bu son haftalar berbat geçiyor hiç gece olsun istemiyorum bazen 🤦♀️
Skarakas Zeynepmetehan hayirlisiyla saglicakla alalim kucagimiza zamani geldiginde hepimiz insallah 🌹
Skarakas Betul_bakiiii ayniymisiz gercekten o kadar uykum var ki gun icinde bundan dolayi cabucak yoruluyorum🥺 neyse ki az kaldi bitecek bugunlerde guzeller guzeli yavrularimiza kavusacagiz 🤲🏼🌹