Enguzelhediym Hazkrt canım artık yapılması lazım diye biliyorum. Ben 35+3 deyim şuan haftaya çatı muayenesi için çağırdı doktorum
Beebisimm Hazkrt 38.haftada yapılıyor genellikle bir sorun yoksa gebelik durumunda, doktorunuz bir önceki muayene de söylemesi gerekiyor haftaya yapacağız diye
Merdgn Hazkrt Kanamam ve sancılarım varken 32de olmuştum benim çok erken oldu 😔 Ama normalde 37 ve sonrasında bakılıyor.
Esma1290 Enguzelhediym çok erken aslında senin için çatı muayenesi. 38 den sonra yapılıyor ama demekki senin doktorun bu şekilde uygun görmüş 🤗
N6gksl Nstye göre olıyo herhalde cnm nstede sanci çıkarsa çatı muanesine alınyo diye duydum arkadaşımdan
Prensesimn Ben geçen hafta 37+0 da gittim nst de sancım çıktığı için yaptı. Sancı çıkmasa yapar mıydı bilmiyorum. Sen yine de yapacakmış gibi hazır git ben öyle yapmıştım.
Enguzelhediym Esma1290 neden öyle istedi acaba 🤔 ki benim doktorum herşeyi önce yapıyor ya onu farkettim. Şeker yüklemesi, detaylı ultrason vs onları da hep erken yapmisti
Esma1290 Enguzelhediym benim de aksine herşeyim geç oldu 😂 şeker yüklemesi bile 30 haftaliktim yaptirdigimda. Allah’a emanet ol canım Allah’ım korusun esirgesin insallah. Sağlıkla kucağına al insallah
Enguzelhediym Esma1290 hadi ya :) doktordan doktora değişiyor demek ki. Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah sağol 🥰
Cansu_ertem Hazkrt 39 da yapacakmış bana o zamana kadar doğurmaya karar verirsem de o anda yapacakmış öyle söyledi
DeReNAsYa Hazkrt banada bugun yapti 37+2 agrilarim oluyo arada dedim o yuzden yapti acilman yok dedi yoksa yapmicakti sanirim