aysenurksgl Kızlar dün kontrole gittim ve ikili test yaptirdim son adet tarihine göre 11+6 günlük usg ye göre 12+4günlük gözüküyor sizce hangisine göre bakmalıyım bu ne demek oluyor açıklayabilir misiniz kafam karıştı 🤔😂😂
Minikfasulyem26 aysenurksgl doktorunuz gebelign en basinda usg de olcum yaptktan snra sat tarihiniz uymuyosa onu usg ye gore degistirir gec dollenme fln olabiliyo cnku. Daha sonra sat tarihi belirlendikten snra yada zarten belli ise her usg olcumune gore sat degistirlmez. Usg de bebek gelisimi önden yada geriden gelebilr. 38 haftalk dogupta usg de 40 haftalk olculen bebisler gbi mesela :)
Bgmky aysenurksgl benim bebeğim ultrasonda sat a göre 11 gün ileri çıkıyor. Doktor iri bi bebek doğuracaksın dedi. Sat dikkate alınıyor ama ultrason değil
Meryy600 Bende burda durayım merak ediyorum bende de normalde 12+1 olması lazım sata göre ultrasonda 12+5 dedi doktorum hangisini baz almalıyız acaba bilen yazarsa sevinirim😊
Minikfasulyem26 Meryy600 sizin bebeginizde 4 gun onden gidiyo masallah . Siz sata gore devam edn bnce
Bilgemert Benimde sat a göre 18+3 ken usg de 20+2 dedi iri bebek olacakmış, doğum için sat ı dikkate alırız dedi.