Daisylady YenidenAnneOlmak Bana da ikili testte profesör %90 kiz dedi sonra kendi doktorumda kiza benziyor dedi 1.5 ay kiz sanarak gecirdik 18. Haftada erkek oldugunu ogrendik bence 16. Haftadan sonrayi bekleyin netlestirmek icin hemen adapte olmayin🙈
YenidenAnneOlmak Daisylady tam sürpriz olmuş sizin🥰 Dr üstüne basarak “muhtemelen “ Kız dedi. Şimdilik zaten kahverengi lekelenme yüzünden yatıyorum. İlerleyen haftalarda çıktığımda beyaz zıbın, eldiven falan almak istiyorum.
Melike145334 Daisylady ikili test kağıtlarında Fbhcg dedıklerı değer 50 nin altında ise erkek üstünde ise kız diyorlar bana da Prof ıkılıde dırek erkek dedı kesn sonra Fbhcg değerımde 50 nın altındaydı
YenidenAnneOlmak fatosd84 erken öğrendim ama burda sonraki muayenelerde değiştiğini yazan arkadaşlar olmuş. O yüzden biraz daha beklemek faydalı😊 sizin de belli olur yakında ve kesin bilgidir artık maşallah büyümüş🧿
Daisylady YenidenAnneOlmak Gecmis olsun dikkat edin kendinize. Aynen kesinlikle acele etmeyin zaten kiyafetler icin iyi olduktan sonra bi an da aliniyor hersey yeterki bebisler ve bizler saglikli olalim💕
YenidenAnneOlmak Hanımlar bir de size bir sorum olacak. 12. Haftadan itibaren sağlık ocağı demir vs. İlaç veriyormuş. Dr. İkili test çıktığında getir ve 1 ay sonra görüşelim dedi. Demir falan bahsetmedi. Siz de durumlar nedir?
Daisylady YenidenAnneOlmak Bana kendi doktorum direkt verdigi icin ben onun yazdigini kullandim hep ama evet saglik ocagida veriyor canim doktorun kullanabilirsin derse onu da kullanabiliyosun. Bana 3. Ayda vermisti folik asiti kesip vitamin ilaclari ve demir ilacini yazmisti diye hatirliyorum ☺️
[silindi] YenidenAnneOlmak Canım bana kendi doktorum 11+2 demir ilacı ve balık yağı imom birde decavit ilacı verdi kullanıyorum
YenidenAnneOlmak Daisylady dün aklıma gelmedi heyecandan. Kahverengi akıntıdan dolayı tedirgin ve heyecanlıydım. Allaha şükür sıkıntı yok dedi. İkili test sonucumu göstermeye gittiğimde soracağım ben de. Şimdilik diofol kullanıyorum
[silindi] YenidenAnneOlmak Benimde 11+2 de bacak arası boş dedi ama kız diyemem sonra erkek çıkar belki dedi 14.haftamda öğrenicem nasipse
YenidenAnneOlmak [silindi] benim doktorum da “muhtemelen” kız diye iki kez tekrarladı. Ultrasonda ben de boş gördüm ama burda kız denilip erkek, erkek denilip kız çıkanları çok görüyoruz😅 en güzeli beklemek
[silindi] YenidenAnneOlmak Aynen canım 14+4 te gidicem bakalım 😂 ne olacak 27 temmuzda oğrenirim umarım
Ayseannesi YenidenAnneOlmak büyük ihtimal kızdır ama sen yinede birkaç parça fılımda alışveriş için acele etme cnm
YenidenAnneOlmak Ayseannesi biraz daha bekleyip yıllardır önünden geçtiğim ve uzaktan baktığım e-bebek mağazası gibi bebek mağazalarına sonunda girebileceğim🧿🥳 Allah isteyen herkese nasip etsin🌸
Nergisim09 YenidenAnneOlmak bende ıkılı testte gıttıgımde ultrosana gırınce %70 kız dedı 13+4günlüktüm 😍😍😍