Çok sukur bebeklerim ıyı kuvezde ama anne yuregı daha kokularını alamadım ıkızlerım arasında 3 hafta fark vardı kızım 29 oğlum 32 haftalık geldı dünyaya doktorumun ıhmalkarlıgı yuzunden sancılarım baslamıstı adet olcakmısım gıbı belım sırtım kasıgım bacagım cok kotuydu carsamba gunu kontrole gıttıgımde normal deyıp gonderdı bı nstye bıle sokmadı pazar sabahı suyum geldı ve kanamam baslıyordu hastaneye gıttık apar topar doktorumu aradılar gelmedı bıle arastırmaya gıtsınler demıs hemen oraya gıttık nst alttan muayene derken acıl doguma aldılar ben nasıl aglıyorum daha kucukler dıye ama yapacak bısey yoktu ve dünyaya geldiler ogun hıc goremedım dıger gün ayaga kalkınca gıdıp 5 dk gordum sadece onları orda görmek kucucuk ıcımı parcaladı daha sutumde gelmedı bıran önce gelse ıyı beslemem lazım kı cabuk cıksınlar anneler duanıza ıhtıyacımız var ne olur evlatlarım burdan sagsalım cıksın Allah kımsenın basına vermesın burda okurdum bende aynısını yasadım anlatılamayacak bı duygu agrılarınıza cok dıkkat edın normal deyıp gecmeyın ozellıkle doktor secımı cok onemlıymıs Allah’ım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın uzun oldu hakkınızı helal edin🙏😞