tugce67-67 Arkadaşlar gece kalktım tuvaletimi yapıyorum sandım şimdi ara ara yine hafif akıyor doğum suyu mu bu acaba??bir anda pat diye gelir diye tahmin etmiştim halbuki.şimdi ne yapayım sabaha doktorumu bekleyeyim gece mi gideyim
Fatmayazar123 tugce67-67 canım bence doktorunu ara bi sor hemen o yönlendirir seni kasılma ya da sancı felan varmı
PinarY tugce67-67 Suyun geliyor olabilir canım şakın sabahı bekleme hemen git hastaneye suyun geldiyse Doğumun başlamış demektir
aysehifa4 tugce67-67 suyun sızıyoda olabilir canım bide doktorum kokusundan anlarsın idrar mı su mu olduğunu çok değişik kokar demişti bebeğin hareketlerine dikkat edin olmadı acile bi gidip nst çektirin
ozlmnhl tugce67-67 eğer üstten biyerden yırtılma olduysa az az geliyormuş canım su o yüzden sızıyor olabilir bence doktorunu aramalısın
tugce67-67 PinarY doğurdum kızlar hemen hastaneye geldim zaten 6 cm açıklık varmış yarım saatte lavmandı pilates topuydu ve par doğdu😂😂
Fatmayazar123 tugce67-67 canım bazı kadınlarda bi anda bazılarında az az akıntı gibi olurmuş sen bence bi doktora git ne olur ne olmaz
rabiabzdmr Benimde az az gelmişti öyle filmlerde izlediğiniz gibi şarrrr diye gelmeyebilir adet sancısı gibi ara ara sancılarım olmuştu büyük ihtimal doğumunuz başladı hastaneye gitmenizi öneririm bebek susuz kalmasın dikkat edin
Derya53 Ayyy kızzz koşşşş ne bekliyorsun geliyorrr seninki 🤭🤭 39+3’üm tuvaletim gelince bile heyecandan doğuruyorum sanıyorum ebeleri aratıyorum koş koş 😂
tugce67-67 Derya53 ay valla 10 dkda hastaneye geldik yarım saat içinde doğdu😂darısı başınıza inşallah🤗🤗
tugce67-67 Fatmayazar123 doğurdum kuzum hemen hastaneye geldim ve yarım saat içinde doğdu çok saolun🤗
Fatmayazar123 tugce67-67 yaa maşallah bebeğim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde 🌸🌼🌼
inciiim tugce67-67 canım bazılarının sızıntı şeklinde ara ara geliyormuş öyle olabilir sen imkanın varsa Bi doktora gören riske atma