Habibebrn 34 haftalık hamileyim bugn kontrlm vardı doktr suyunun azaldini rahmin inceldgini söyledi alttn muayene etti 5 cm acklik varma yaydm yapildi şunu sancı verdi ama bn sancım gelmiyo . 4 saat şunu sancı verdiler fazla sancm olmuyl yarn bidaha denicekler sizce yarn dogumm olurmu ki bnm gibi olan var mi acaba . Birde bugnn yatsm yapıldı Özel hastane bugün doğ olaydı hepsi bir günlük hastanede dogmla berber 1700 doğum ücreti olackdi. Bugn doğm olmadi gi için yarn doğum olursa bugün ki hastanede kaldıgim ek ucretlendrilrmi
mrv39 Habibebrn allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına al inşallah. bildigim kadarıyla hayır, dogumlar paket halinde oluyor bir saat sınırı yok yani 24 saat icinde dogurdun dogurdun ertesi gune gecerse fazla para alırız diye birsey yok diye biliyorum
Betuloz Habibebrn her hastahane prosedürü farklıdır benn sorduğumda yatarsan o gün doğum olmazsa her gece için 250 TL yatak parası dediler 🤷♀️
Deletedmom399 Habibebrn canim Allah yardımcın olsun kolaylıkla kavuş inşallah yavrunla. Doğumlar paket ama doğum yapıldığı günden sonrası giriyor o pakete. Genel olarak özel hastanelerde doğum yapmadan yattığın günler ücretlendirilir. Onu sorun ona gore ayarlayın kendinizi sıkıntı olmasın size.
Habibebrn mrv39 umarım öyle olur maddi açıdan sikntiliyiz erkn doğm olncada devltte yapmak istemedim stres icndeym hemn sancm yok hem böyle rabbim harkese hersyn gayrlinu versn
mrv39 Habibebrn para bir şekilde hallolur sen bunlari düşünme. doğumuna, bebeğine, ikiniz sağlığına odaklan ❤️
ElanurSemi Valla 1700 gayet iyi bizim sadece doğumda 4000 TL sıkıntı durumu olmayanlar ne yapsın ben devlette yapacaktım ama covid19 yüzünden bu haldeyiz yine buna da şükür diyoruz