Celiksibel İyi geceler hanımlar… Sizlerden veya çevrenizden Nisa Hastanesine giden var mı? Önereceğiniz doktorlar kimler? Benim ilk gebeleğim 18. Haftalığım ama hala doktor ve hastane konusunda kararsızım. Önerilerinize ihtiyacım var..
Tucenur Celiksibel ben gidiyorum canım doc yard. Asiye uzun var cok ilgili iyi güler yüzlü bi doktor tavsiye ederim
Tubaeliff Celiksibel ikinci gebeliğim mürvet hanıma gidiyorum tecrübesi👍 bence harika ama çok kişi sormadıkça çok açıklama yapmıyor diye tercih etmiyor. Sezaryanda hiç ağrı hissetmedim
Celiksibel Tucenur ben de dün araştırırken onu gördüm kontrol ettim herkes çok övüyor.. hem randevularda kolay alınabiliyor. Artık bir doktora gitmek istiyorum hep farklı olması beni de yoruyır karar veremiyorum
5534zdk- Seymin turan. 2. Gebeligim ve çok memnunum doktorumdan. Halı ve tavrıyla kendisini benimsettiriyor. Güven veriyo.
5534zdk- 5534zdk- ebelerde çok iyiydi ilgiliydi, en çok iş onlara dusuyo zaten ebeler daha önemli bence
Reyyan34 Celiksibel doğumu orda yaptım ilkinde dr iyiydi ama ebeler ve hemşieler çok ilgisizdi. O yüzden şuan orda yapmayı düşünmüyorum hayırlısı olsun hakkımızda