umutemine0316 Hanımlar merhaba test yapıldıktan sonra en fazla geçen dk 5 mıdır sizce ?1 2 saat geçtikten sonra 2.cizgiyi görüp de hamile olan var mı
Arzuoguz umutemine0316 askmm hayalet çizgi oluşuyor öyle ne umutlarla gebe sandım kendimi zaten gebeysen genelde 1 dk da hafif çıkar 2. Çizgi 5 dk da netleşir testi yenile yada günün geçtiyse kan ver
Mihre umutemine0316 2. Çizgi saniyeler içinde beliriyor yani hayalet denilen,silik dahi olsa 1 dk yı bulmaz.Hakkınızda hayırlısı.
umutemine0316 Tubaeliff arkasında yazıyor ama bu şekilde gebe olan birsuru kişi var ben de burada paylaşmak istedim
Tubaeliff umutemine0316 gecen hafta benim arkadasın 45 dk sonra koyu olmuş ama hastaneye gittiler kanda çıkmadı
Deletedmom399 umutemine0316 canim benim 20 dk sonra cıktı o çok çok silik çizgi. Normal süresi en geç 10 dk oluyormuş ama ben 20 dk sonrasında gördüm. Inşallah gönlünce olur.
umutemine0316 Tubaeliff geçen hafta yapmıştım yine 1 saat sonra falan çok hafif silik bişey çıkmıştı bugün yaptım 1 2 saat sonra belirginlesti ama koyulasti bu sefer
umutemine0316 Pelin-65 eski yaptıklarım benim de öyle oluyordu 2.cizgi çıkmıyordu o yüzden sormak istedim
Merveee6 umutemine0316 canım inşallah vardır benim testimde gayet koyuydu profilimden bakabilirsin ama 2 saat sonra çıktı kan verdim negatif çıktı malasef inşallah senin öyle olmaz
umutemine0316 Merveee6 ben geçen senelerde test yaptığımda hamilelik olmadığı için 2.cizgi 1 hafta geçse dahi çıkmıyordu bunda çıktı ve gayet de görünüyor Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Oznur1_23 umutemine0316 canım benim peş peşe çıktı çizgi hemen onu gördüm ve baya belirgindi ilk çizgi gibi ben ama adetten bir hafta sonra yaptım