Merve005 Kızlar 25 haftalık hamileyim 3 4 gündür Kızım çok hareketli hiç durmuyor devamlı tekme halinde bi sağdan bi soldan bi ortadan tekme atıp duruyor korkuyorum bazen o derece saat 12 ama hala hareketliyiz sanırım çok hareketli bir bebeğim olucak 🥰😍💕
Ceydaaaaa Merve005 Maşallah canım bende 21+2 günlüğüm hereketleri net hissediyorum ama hep göbeğimin aşagısında. Sen genelde nerde hissediyosun tekmeleri :)
Ceydaaaaa Merve005 Ay çok şükür sürekli düşüyordum acaba neden aşagıda diye :) Allah hepimize kazasız belasız saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❣️
suhedaaa Bizim ponçik de baya hareketli ☺️ ve hep sağda hareket eder oynar orayı mı çok sevdi anlamadım ki 😄
suhedaaa Merve005 başta endişelenmiştim ama herkeste farklı imiş 😊 kasılma olunca lütfen içinde oyna kudur ama kasma diyorum ponçiğe 😄🤷🏻♀️
Degisken Ben dedim ki bu kız bu hareketlilikle fazla durmaz.37..38 de doğar.39.1 oldum halaçok hareketli yerinde duruyor ama. Uzandığımda gece acıtıyor. Kalkıp evde 5–10 dakika yürüyorum da öyle duruyor artık.