Merveee07 RuzgarsMommy bizim de aynı gün insalah canim bir aksilik çıkmazsa zorunlu sezeryan olacağım bende insallah sağlıkla kavuşuruz bebislerimize 🙏😍
Tugce_S Merdgn ayyyy çok sevindim artık istediği zaman gelebilir o zaman bebİş sağlıcakla gelsinler İnşaAllah 🙏🙏🙏🙏
1Vera_ fosforlukalem oh öyle sayarsak ağustostayız ve benim doğuma bir ay kalmış oluyor. Heyecan bastı ya 😂😂😂😂
Sermhiante Bizde tam 35 olduk 😊bugün hastane çantamızı da hazırladık bizim doğum şeklimiz de 8 ağustosta belli olcak bakalım ama çok heyecanlı artık sona yaklaştık sanki 😊
Wmehtapw 35 +1 oldum bende yavaş yavaş agrilar vuruyo 4 gun geriden geliyo sizce ultrasona göremi son adet tarihine göremi hesap yapmaliyim
Kelebek1_ Tugce_S 9 ay değil 9 gün hamilelik geçirdim sanki şaka gibi 😂 Corona yüzünden hamileliğimden hiç bişey anlamadım diyebilirim
ecembugra53 Tugce_S ah canım zaman gevmiyor diyoruz geciyor valla daha ilk hamşle olduğum zamanı hatırlıyorum valla Allah kolaylık versin size canım kolay Doğumun olsun inş
Edauysun Tugce_S aynen cnm ne zaman günü sizin Allah nasip ederse 7 agustos tabi gelmezse ama çok korkular başladı pskolojıkmı bilemiyorum kötü kötü seyler düşünüyorum eski enerjım kalmadı düşüncelerden sizdede varmı bu durumlar🙄
Tugce_S Edauysun Olmaz mı var tabi ki ama bunlar normal şeylermiş sorumluluk alacağız sonuç da o yüzden oluyormuş bu düşünceler
Edauysun RuzgarsMommy benmde 4 agustos sümdilik ama süpriz yapmazsa inşallah hayırlısınla kurtuluruz sizin neden sezeryan bende öyle istedim ama cok korkmaya başladım ve hep kötü seyler düşünüyorum sizde böylemisiniz
RuzgarsMommy Edauysun Yok canim neden kötü düşünüyorsun. Benim cocukken olduğum bi ameliyattan dolayi sirtimda platin var o yüzden normal doğum cok zorlar riske atamazdim. Sezeryandan korkmuyorum inşallah hayırlısıyla aliriz kucağımıza iyi düşün icini ferah tut 💙