Hazal2020 Merhabalar nst ye kaçınci haftada girilmeye başlanıyor muayene olcagim zaman tam 29 haftalik olmus olacagim birde kacinci haftadan sonra 15 gunde bir muayeneye düşüyor
tugce67-67 Hazal2020 ilk 33 de girdim 40 oldum başkada hiç girmedim canım.36.haftamdan sonra 10 günde bir gittik
Busu Hazal2020 herkeste aynı olmayabiliyor canım benim 32+3 kenn doktorumuz artık 2 haftada bir görüşcez dedi NST için de 34 te dediler
Marysa Hazal2020 32+1 de rapor için gitmiştim artık 32 oldun her geldiğinde nst gircen dedi girdim sonra sonucu gösterdim muayene oldum sancı yok sorun yok 35 te gel dedi.. yani 3 hafta sonra daha 33+2 oldum.. 2 hafta sonra gidicem 😂 keşke iki hafta sonra gel deseydi ama sorun yok maşallah boşuna gelme 21 gün sonraya al dedi randevunu. Bebek ve senin durumuna göre değişen bir şey sorduğun bence.
LeylaEce 29dan sonra 2 haftada bir kontrole gitmeye başladım ancak nst doktora gore değişen bir durum. Bazı doktorlar 30ndan sonraya almaya başlarken bazısı 35den sonra alıyor. Benim doktorum 32den sonra alacağını soyledi mesela.