Denilotti Gokselin bende ıslak mendil kullanımı zararlı diye okudum .evde kullanmayı düşünmüyorum.bez olarak hangi marka önerirsiniz başka? Rossmann larda doğal alman markası bı bez var onu denemeyi düşünüyorum hiçbir katkı maddesi yok
Gokselin Denilotti ben molfix aldım ama yengem ilk 6 ay prima kullandım ama kimyasal oranı çok artmış dedi yengem çocuk doktoru o ne dediyse onu aldım zaten ilk az al bebeğin ciltleri farklı oluyor vücudu hangisini ister bakalım dedi
Duygukc Mesevda bende önerilere göre e bebekten baby me ıslak mendille yenidoğan bezini aldım bakalım nasıl çıkıcak ☺️Tek marka almamak içinde kremli jenny willy göbek oyuntulu bezini ve aynı markanın ıslak mendilini aldım ama ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum şuan pamuk kullanmayı düşünüyorum bakalım
Defneazra Bende bez olarak sleepy aldım 1ve 2 numara birer paket kullanıp karar vereceğim devamı için altını temizlemek için pamuk aldım baby me ıslak mendil de dalinle unıbaby aldım indirimdeydi onu kusmuk türü şeyleri silmek için kullanacağm