Arinna Mesevda Canım ben ıslak mendil Prima aqua pure almıştım. Kız bebeğimde vajinal yapışıklık oluştu. Doktor at çöpe pamuk kullan dedi canım.
Kuzeymiraa Sleepy natural 🙏 ıslak mendil olarak da sleepy nin yeni çıkan doğal yağlardan oluşan ıslak mendilini aldım hiç bir katkı maddesi yok
yagmurclk Kuzeymiraa Sleepy bezler için çok iyi ama boyut olarak diğer markalara göre küçük olduğunu söylemiyor doğru mu acaba 😌
Syh42 Prima pampers pure yenidoğan aldım. Baya araştırdım. En iyisi buymuş. Islak mendil olarak ta tavsiye üzerine ebebek ten baby me yenidoğan ıslak mendil aldım. Kizlar ve erkekler için ayrı. Indirimliydi 1 koli aldım.
Kuzeymiraa yagmurclk ben bir paket aldım her ihtimale karşı ıslaklık göstergesi vs de var molfixle boyut olarak aynı
Mesevda yagmurclk öle birşey varmış binyerde okumuştum cnım kıloya göre alın dyolardı bi numara büyük almak gerekmş
Gokselin İlk 6 ay ıslak mendil kullanımı bebekler için çok zararlı pamuk kullanımı saplanmalı prima da kimyasal çok fazla ona oranla molfixde az
Denilotti Gokselin bende ıslak mendil kullanımı zararlı diye okudum .evde kullanmayı düşünmüyorum.bez olarak hangi marka önerirsiniz başka? Rossmann larda doğal alman markası bı bez var onu denemeyi düşünüyorum hiçbir katkı maddesi yok
Gokselin Arinna aynen benimde yengem çocuk doktoru o ne derse onları aldım pamuk kullanımı sağlayacağım ben
Arinna Gokselin Evet canım en iyisini yaparsın 3 aydık uğraşıyoruz valla biz ya. Nerden kullandım yazıklar olsun bana
Belmaaa Mesevda sleepy natural ıslak mendil de sleepy yenidoğan çok memnunum. E bebek kız bebekler için ıslak mendili var ondan da almıştım ilk onu kullandım 3 paket sonra sipariş veremedim ama o da çok güzeldi
Arinna Gokselin Vallahi kullanmazdım. Bugün doktora gittik canım doktor yapışıklık devam dedi cerrahi müdahale olur son bir ay dedi😢
bebeklerim__ Mesevda burda ve çevremde çoğunluk sleepy dediği için onu aldım bakalım deneyeceğim. Araştırmalarım sonucunda da ıslak mendili uni baby aldım fakat ilk başta zaten pamukla sileceğim ogluşumn totisiniii🥰