Yeliz1 15 haftalığım 1 kilo verdim bulantıdan bişey yiyemiyorum bulantın yok yiyebiliyorsun ne güzel😥
Melike145334 Nazinannesi22 cidden bıraz hızlı bir artış olmuş ekmek hamur işi kesın illa faydası olur üzülmeyin hamılelık bu olacak elbet verırsın ama bıraz daha dıkkat et Rabbim sağlık sıhhat versın
Esra8989 Nazinannesi22 canm ilk oglumda 18 ikinci oğlumda 36 kilo aldım 25 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bende ilk oglumda . 4 ayda aldım kiloyu sonrasında bebek aldı
Beray99 Nazinannesi22 Öncelikle bu kilo bebeğine zarar vermez ancak bebeğinde ve sende ileride şeker çıkabilir böyle devam edersen. 14 haftalık ve daha yolun başında sayılırsın son 3 ay daha çok kilo alacaksın birde bu yönden bak. Bu 9 kiloyu vermeye çalış hergün düzenli spor yap ve en yakın zamanda diyetisyen ile görüşüp beslenme programı al kendime hamurişi ve şekeri de kes
Cileklimilkshake34 Betulll11 aynen suan herkes egosunu tatmin ediyo. Yok ben şu haftadayım daha yeni aldım ,yok ben şu kadar kilo verdim 😂😂😂 bozun kadının moralini bakalım…..
Esra8989 Nazinannesi22 alakası yok bence ye iç gez ben sahsen öle yaptım yapıom da 36 kilo aldıgım da 106yla doguma gittim zaten ben hep diyet yapan biri oldugum için ekmegi fln doyasıya yedim kafana takma rabbim korusun insallah
MehZey Nazinannesi22 bı düzen koy valla ben ilk iki ay da 2 kilo verdim ishatsizliktan şimdi bı kilo almışım ama hamile kaldığım kiloya daha yetismedin o bı kiloyu aldım diye dikkat etmeye çalışıyorum çünkü kilo almak için henüz çok erken sizde dikkat edin kilo aldıkça gebelik sürecinizi zor gecicek
Papatyam06 Nazinannesi22 dikkat etmelisin çok kilo alınca gebelik şekeri çıkabiliyor, hamur işinden uzak durmalısın, şekerli tatlı yiyecekleri sınırlandırmalısın,daha sağlıklı beslenmeye çalış,doğumdan sonra alınan kiloları vermekte zor oluyor.
Esra-33 aezgi ayy ağzına sağlık ne düşüncesiz insanlar var ya he tamam almadın aferin de konumuzla ne alakası var değil mi neyin havası ben anlamadım bir şeker hastası tiroid hastası ol bakayım almamak mümkün oluyormu Allah’ın verdiği sağlıkla övünenlerde ne bileyim🤔