Sezensu Nazinannesi22 9 kilo mu aldın 😱 Canım bebeğe zarar vermek değil de bunun bi sebebi olması lazım yoksa daha bebek kaç gram.. Tiroidlerine falan bakıldı mı ?
1Anne_ Nazinannesi22 doktorun kilonu takip etmiyor mu cnm belki kullandığın ilaçlardan kaynaklıdır aldigin kilo ilaç kullanıyo musn
Sezensu Nazinannesi22 İnşallah yoktur canım sorun yoksa demek ki yapın öyle diyete başlatır belki bebeğe zarar gelmez üzülme
Nazinannesi22 1Anne_ vitamin ilacı kullanıyorum sadece bu hafta doktora gidicem gerekirse hemen değiştiricem
irva Nazinannesi22 Çok fazla almışsın erkenden.😔 Ben 19 haftalığım 56 ile hamile kaldım hala 56 kiloyum hiç almadım.
Esra8989 Nazinannesi22 canm ilk oglumda 18 ikinci oğlumda 36 kilo aldım 25 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bende ilk oglumda . 4 ayda aldım kiloyu sonrasında bebek aldı
aezgi Nazinannesi22 şekerin falanmı var canım takma hic kafana elbet bir sebebi vardır doktorun bulur kilon kontrol altına alınır ne ilacı kullanıyosun acaba belki ilac yapıyodur birde burda görüyorum genelde kilosu az olanlar cok alıyor kilosu cok olanlarda az kilo alıyor senin kilon kactı
Tgncr05 aezgi o zaman bu bahsettiğiniz ben oluyorum🙋♀️😂 46 kiloyla başladım 51 dim en son bayadırda tartılmıyorum kaç oldum bilemem artık🤦♀️😂
Betulll11 En doğrusunu doktorun söyler. Belki diyetisyene yönlendirir. Burada “Ben o haftada hiç kilo almamıştım” tarzı yorumlar moralini bozmaktan başka işe yaramaz diye düşünüyorum.
aezgi Betulll11 aynen katılıyorum insanlar yok hic almadım 1 kilo aldım diyolar nispetten moral bozmaktan baska birsey değil
Cileklimilkshake34 Betulll11 aynen suan herkes egosunu tatmin ediyo. Yok ben şu haftadayım daha yeni aldım ,yok ben şu kadar kilo verdim 😂😂😂 bozun kadının moralini bakalım…..
Deletedmom54 Nazinannesi22 Bebeğe zarar vermez bence ama bırak hareketi arttırin ve çok sıkı olmamak sartiyla biraz diyet yapın , az az yiyin Ilk zamanlar mideniz hızla büyürse sonra önünü alamazsiniz ,,,agirlasirsiniz