Y_Sedanur Haftamda bi sabah uyandım birde yastıkta ne göreyim bir leke var ne olabilir diye düşünürken sütyen takmadığım aklıma geldi ve sütümün aktığını farkettim çok duygulandım çok garip bir durum 🤭
Maviii13 EylulEsen doğumdan Sonra çok çok az sıvı geldi 3 gün sonra da normal sütüm geldi hamileyken hiç gelmedi
EylulEsen Maviii13 anladim kuzum benimde ilk gebeligim de hiç gelmedi bu ikinci de belki bunda gelir diye bi umut bekliyroum🤨
Elifnaz34 Havvacnts hayır 😁 ikinci hamileliğim o yüzden erken geldi biraz ilk oğlumda 15 haftalıkken gelmişti
EylulEsen Kadiss anlaidm canim benimde ilk gebeligim de gelmedi suan ikinciye hamileyim belki bunda gelir🙄
naz0145 EylulEsen geliyo hatta uyandığımda felan kurumuş oluyor leke bırakıyor 🤦🏻♀️😂 kavun felan yediğimde özellikle çok akıyor
Tuxce EylulEsen benim ilk hamileligim beklemiyordum baktim damla gibi bisi vardı sıktim bir kere daha çok geldi. ♥️ sıkmak iyi degilms aslında ama merak işte 😁
Sebi9590 EylulEsen muayine etdi doktorum çok normal dedi fiziksel olarak doguma alisitiriyomus beden kendini