tgce_brs Kızlar 17. Haftaya girdim böyle kasıklarımda batmalar hissediyorum. Ağrı gibi değil mesela biri kolunuzu dürtuklüyo gibi 😇☺️ arkadaşlar segirme gibi hissediceksin diyolar ama segirme nasıl oluyo anliyamiyorum bu acaba Bebek hareketi mi yoksa başka biseyleri mi hissediyorum ☺️ bide acaba kilolu hamileler daha mı geç hissediyo. Benim kilom çok fazla acaba erken mi suan
Mhtpctn tgce_brs bende de kasıklarımda göz atması gıbı oluyodu 19.haftadayım bugun baya haraketlı kızım
ecembugra53 tgce_brs bebektir canım o dokunuyor sana içerden annesi 😊 ben burdayım diyor işte zaman haftalar geçsin bak daha neler yapacak annesi 😂
egeanul tgce_brs ben çok zayıfım canım iki gün önce biri vuruyodu resmen dokunup duruyodu hatta eşimde yanımdaydı elini koydu o da farketti yani normalde bağırsaklarımda çok hareketlenme oluyo ama bu farklı bi yerdeydi yani bağırsaklarımla alakalı bi durum değildi 14+5 te hissettim bu arada 😍
Babyy1S tgce_brs 16haftamda tekme hissettim direk.seyirme falan nasıl bilmiyrm cok sasirmistim distan bakınca gordum birde bunu.18 oldum her dakika hissetmiyrm ara ara tekmeliyor karnında hissedersin diye dusunuyrm bagirsak falan ayirabilirsn bende zayıfım 48kiloyum deriye daha yakın diye direk tekme hissettmistm ilk😁
Cansucasalin Canım 17. Hafta tabıkı de erken değil 😌ayrıca herkes aynı şekilde hissetmeyebilir bazıları seyırme gibi , bazıları içeriden sanki biri dokunuyor gibi , bazıları kelebeğin cırpıntısı gibi hisseder 🥰 ama batma tarzını yeni duyuyorum ben 😌
tgce_brs Mhtpctn işte ben o göz atması ne demek onu bilmiyorum his nasıl bişey bilmiyorum o yüzden bu kipurtilara bir anlam veremiyorum 😂
handegozgoz Az önce bir seyirme gibi hissettim çok mutluyum😍 20+0 olmaya 1,5 saat varrr… Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🙏🏼❤️