Hnfth Akin59 ben bugn çıktım baktım travel sistemi pek önermiyorlar, çıkarıp takıldığından gevşeme oluyormuş ben bitane 3tekerlekli buldum markası öyle çok bilindik bişe değil ama fiyatıda uygun hoşuma gitti baby fox quantum sersi
DidemYldrm MeryemFatih daha kullanmak nasip olmadı ama çok hafif çift yönlü ve çok kullanışlı gibi duruyor ve çok kaliteli
mmhanKaramanKuca CAsual quatro travel sistem antraksıyla rengi hem çok şık hem çok kullanışlı az yer kaplıyor oto koltuğu diğerlerine göre daha geniş
Akin59 mmhanKaramanKuca casual ve kraft arasında kaldım bende karar veremiyorum fiyatları ne aldiginiz arabalarin
Akin59 mmhanKaramanKuca canim sen ne kadara aldim benim baktığım casual travel sistem 1500 tlden 1000 tlye düşmüş e bebekte siyah rengi kalmamış ama üzüldüm yoksa alicaktim
Duyguhan Akin59 bende ikisi, arasinda kaldim.ama krafttan.vazgevmeyin diyorlar alinca memnun kalirsaniz buraya yazarsaniz cok. Sevinirim
DidemYldrm Akin59 1200 tl dediler 720 tl ye aldım canım 1 tane kalmıştı ellerinde kampanya ya sokmuşlardı iyi denk geldi
Ozgecaann Dilekk güzel gibi hafif kapanmadı açılması kolay sepeti kapalı beni en çok o yönü etkiledi ağustos ayında kullanıcam artık