55235677 pazartesi gunu zaten kontrolüm vardi sabah hastaneye giderken belim agrimaya basladi belimden karnima vuruyordu yalanci sanci cok yaşadığım icin aldırış etmedim ben yine tabiki kesin dedim yine herzamanki gibi bisi cikmicak eve geri dönücem.. hatta eve gelsem hemen uyusam dedi. Sonra agri gelip gidiciydi şüphelendim metroda dakika tuttum 5 dk da bir duzenli geliyordu hastaneye vardım 2 cm.acilmam vardı eve geri döndüm saat 1 gibi eve geldim normal bi sekilde sancim vardi öyle rahatsiz edici degildi annem, ablam felan geldi. Evimi temizledim, camasirlarimi yikadim, astim, yemek pisirdim, banyomu temizledim derken aksam oldu. Cay ,kahve ictik bisiler yedik 10 oldu saat. Sancim 3 dk bire düştü annem.baya panikdir evde dogurcam diye korktu😁 ambulans cagiralim dedi bende durun az diye oyaladim hep yemek yedim gece 12 de cagirdik hastaneye gittim 5 cm di acilmam. Yarim saat sonra doktor yine acilmama bakti o an sıcak bisiler akti benden altıma işedim sandim. Altimami işedim ben demeye basladim doktorum suyumu patlatmış megersem.. ondan sonra sancim artti 2 saat kadar sanci cektim doktor bidaha acilmama bakti hala 5 cm dedi ve ben o an yıkık duruma geldim.. ben 8 cm felan bekliyordum epidural ister misin dedi ben direk hayir dedim neden diye sordu insanlar kotu şeyler diyor dedim yok öyle birşey ben bile kendi dogumumda kendime yaptirdim açılman cok hizli olucak dedi yinede istemedim yolladim.. sancilari cekmeye devam ettim dayanamadim artik eşime git cagir yapsinlar dedim geldiler yapildi inan hic canin acımıyor hic hissetmedim bile ve sancim gecti uyumuşum bende.. 1 saat sonra popomun agrisina uyandim doktoruma popom agriyor dedim direk acılmama bakti ve 10 cm dedi dogum bagladi. Acilmam cok hizli olmuştu bu kadarini beklemezdim bende