Kubra_kbr mercimeksmom Zor süreçler atlatmışsınız ama sonu güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏🏻😇😇
mercimeksmom inciiim Nefesimolsun Homeless20 ecrinefsaerva Kubra_kbr Hepinize çook teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah🌸
Ycl35 Gözünüz aydin allah anali babali büyütsün epidural nasildi hissettinizmi acı sancı nasıl oluyo😊
mercimeksmom Ycl35 çok teşekkür ederim🌸 iğnenin girişini çok minik hissettim ben ama damaryolu açılması kadar bi şey yani, sonrası çok güzel bi rahatlama😅 sancılar sırasında epey dinlendirdi beni iyi ki yaptırmışım diyorum
Ayca28 mercimeksmom maşallah sağlıkla huzur dolu mutlu olmanız dileğiyle Allah analı babalı büyütsün 🕊
sevbun-88 mercimeksmom bende 25. Haftada kovide yakalandım şimdi 38 deyiz kavuşmayı bekliyoruz inşallah bize de nasip olur. Size bu iç ferahlatan hikayenizle uzun sağlıklı mutlu bi hayat diliyorum yavrucağınızla❤️🙏😘
mercimeksmom sevbun-88 Oh çok sevindim, darısı sizin başınıza 🥰 inşallah siz de sağlıkla kavuşun yavrunuza biz de sizin hikayenizi okuyalım
mercimeksmom MehZey teşekkür ederim , epidural anestezi normal doğum sırasında sancıların etkisini hafifletmek için kullanılan bir nevi ağrı kesici, belinizden iğne ile bi kateter yerleştiriyolar ordan ilaç veriliyo