Busra221 Eminemasalduru ay hemde nasıl 35 haftalığım günde 2 kez uyuyorum hiç böyle hayal etmedim böyle nasıl zaman geçer bilmem
kedilervekaranfil Eminemasalduru 35+6 Yorgunluktan öte halsizlik var ama uyku da uyuklama hali de yok. İlk haftalardaki o sürekli uyuma istediği gelen zamanları çok özlüyorum. Siz uyuyabiliyor musunuz?
Eminemasalduru Busra221 bende bilmiyorum nasıl geçer ama baya baya başımı yastıktan kaldıramıyorum uyku moduna geçiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hatta 🙄
Eminemasalduru kedilervekaranfil normalde uyuyamıyordum ve bu haftaya girince aşırı derece de uyku yapıyor tabi uyku dediğim ise yataktan çıkma isteği olmuyor ve 1 saat gözlerim kapalı oluyor dalmış olmuyorum ama maalesef ki bu haftalar baya sıkıntılı birde sıcak haliyle 🤷♀️
kedilervekaranfil Eminemasalduru yatınca sağa sola dönme ihtiyacı çok hissediyorum. Bir de doğrulup dönüp tekrar uzandığımız için eziyet gibi geliyor artık o yüzden uzanmıyorum ama hep dinlenme halindeyim. Az kaldı bundan sonrası geçirdiğimiz onca aya göre hiçbir şey ama hepsine bedel de 😄
Eminemasalduru kedilervekaranfil aynen canım vallaha nefesim kesiliyor sağa sola dönerken ve artık kaburga kemiklerimi arımasından rahat edemiyorsunuz BİLe eee birde artık şişip ödemlendik 🙄
Eminemasalduru Sevginurrr aynı bende de oluyor canım kasıklarımda agrı sancı baskı ayağa kalkınca falan
butkuci 36+1 im sürekli uyku hali var ama hiç uyuyamıyorum sabaha kadar dolaşıyorm bu da bana evham yaptırıyor.
Eminemasalduru butkuci en Zoru da bu oluyor geceleri bende uyuyamıyorum sürekli dolanıyorum ama gündüzleri ise aşırı yorgun ve uykulu oluyorum 🙄 Dalamasam bile gözlerim kapalı oluyor hep
Busra221 Eminemasalduru aynen kesinlikle hep bi mayışıklık hali 🤷🏼♀️ Biran önce sağlıkla doğruruz inş