Serinannesi42 Gittiğim hastanede doktorumdan pek memnun kalmadım hanımlar Buca tıp Aylin hanım önerildi gidip memnun kalan var mı? Bide 12. Hafta tarama için erken mi bilen biri yardım ederse sevinirim fiyatlar ne aralıkta bide 😕
Svcnn_y Serinannesi42 bende 12 haftalıkken yaptırdım can hastanesinde 135 tl tarama testi için 165 muayene için ödedim.
Busragozer Serinannesi42 Alsancak MR da yaptır canım renkli 300 renksiz 200 SGK anlaşması yok zaten sonuçlarla doktora gidersin ben detaylıyı da orda çektireceğim
asiltosumm35 Serinannesi42 canim ben 12. Haftamda yaptirdim ikili tarama testimi. Egepol hastanesinde 52 tlye yaptirdim. Muayene ucreti haric tabiki
Svcnn_y Serinannesi42 ay pardon şimdi eşime sordum teğit etmek için evet doğru 335tlmiş pardon yanlış dedim 135 tl kan tahlili için ödedik. 4lü test için 260 tl ödemişiz.
Damlaaaaa35 egeanul canım doktorun kim acaba bende irfan beye gidiyorum pazartesi ikili taramam var cinsiyet öğrenirmiyim sence sen ikilide öğrendim yazmıştım merak ettim bende :)
egeanul Damlaaaaa35 benim doktorum şebnem hanım canım benim oğlan naz yapmadı sağolsun gösterdi hemen 12+3 te öğrendik ikilide cinsiyeti bi hafta sonra kontrolde kesin erkek dedi tekrar baktığında🥰👶🏻
egeanul Damlaaaaa35 farketmiyo canım o kanda başka şeye bakıyolar ben hep sabah alıyorum randevuyu normalde aç gidiyorum ama ikiliinin açlıkla falan alakası yok yani istediğin şekilde gidebilirsin :))
Degisken İkiliyi çınarlıda üçlüyü buca devlette yaptırdım. Keşke ikiliyi de devlette yaptırsaymışım. Aç tok fark etmiyor.
asiltosumm35 Serinannesi42 evet hatta ben kendimi cok hzirlamistim dedim muayene ucretiyle 350 tl falan gider. Bu arada 125 tlde muayene ucreti vardi. Sekretere 252 tlmk yalnis mi duydum diye de kac defa sordum 😂 ama sadece 52 tl 😂
Degisken Serinannesi42 hiç farkı yoktu.sadece dr u iyiseçmek lazım devlette ise. Yorumları okuyup gitmek lazım..ben üçlüyü yaptırmıycaktım dr istedi mesela. Ayrıca cinsiyeti de iki özel de öğrenemedim buca da öğrendim.