AdelAydin 2 buçuk sene önce tıpkı sizin gibi şehir dışındaydım ve doğuda Kayseri’ye yaklaşık 14 saatlik bir yerde yaşıyordum. Doğum iznimi aldım Kayseri’ye geldim acil olarak. Daha önce izne geldiğimde hüma hastanesine erşat beye gitmiştim ve geldiğim gece de yüksek tansiyonla aciline gittik. Eşimi ve annemi içeri almadılar. Acilde ki doktor nst sonrası bakalım dedi ve gidip uyumuş. Nst de eve sancın yok tansiyonunda düşük hiçbişeyin yok dedi. Doktor bakacaktı dedim ve doktor uyuyormuş. Hiç ilgilenilmeden geri gönderildik. Tabi hemen acil olarak iyi bir doktor bulmam gerekiyordu ama zamanım yoktu bende çalıştığım kurumla anlaşması olduğu için magnete gittim ve tesadüfen Doç. Gökalp Öner’e muayene oldum. O kadar güzel ilgilendi ki ve riskli bir gebelikti. Doğu da beni 32 haftada sezaryene alacaklardı. Gece gündüz her acil durumda ilgilendi ve 36da doğum yaptım. Bu hamileliğimde de Acıbadem’e gittiği için hastane pahalı diye tekdene gittim ama o kadar büyük sorunlar yaşadım ki en son yine Gökalp Önere gitmeye karar verdim. İyi ki de gitmişim öne Allah’ın sonra doktorumun sayesinde bebeğim hala çok iyi 🙏🏻 Sizi çok iyi anlıyorum doğum zamanı geleceksiniz ve Kayseri de yaşayanlar kadar doktor değiştirme şansınız olmayacak.