Manyakcadl Semaatls ben mamaroo aldim cnm daha kullanmak nasip olmadi ama cok guzel kendi kendine sallaniyor muzikleri var fln👌🏻 Letgo dan aldm 2. El uyguna geldi aklinzda olsn
Arinna Semaatls joıe serina aldım canım ben. Doğumdan itibaren kullanılırsa harika oluyor. Çok iyi fakat.3 aydan sonra kullandım ben 15 dk durmadı içinde
Babyy1S Semaatls e bebekte ve civilde bondigo var otomatik titresimli tasıma kapasitesi 15kg digerlerinin en fazla 9kg yaziyordu bu daha kullanisli olur diye dusunuyrm fiyatı 260tl
Semaatls Manyakcadl bence bunları temiz 2.el almak mantıklı zaten çünkü kısa ömürlü şeyler.bende tutumlu anneden takip ediyorum bakalm denk gelir ins bitane
Semaatls Bende tutumlu anne diye bir site war oraya bakıyorum arada.Istediğimin sıfırı çok pahalı geldi bana
Halidemat Semaatls tutumlu annede çok Kargo ücreti ödedim memnun kalmadım ama dolapta Kargo ücreti sabit ve uygun hep oradan alıyorum çoğu şeyi çok memnunum tavsiye ederim oraya bakmanızı
Aygul01 Ben vauva aldım. Tam istediğim gibiydi cunku kademeli ve hafif odadan odaya kolay katlanır. Fazlası gereksiz zaten
Manyakcadl Semaatls evet ben mesela iste bugaboo puset ve cybex araba koltugu aldim onlari da letgo dan aldim sanki sifir gbi ne kokmasi var ne cizigi ne bilmemnesi👌🏻