MasalAlparslanMom YelizY dahiliye doktoru günde 3fincanı geçmememi. Allah korusun Bebek düşürmek değilde kanda etkileri olduğunu söylemişti
ervaninannesi YelizY doktorum tarafından verilen beslenme listesinde sabahları 1 çay bardağı ıhlamur var. Ama en iyi geleni söyleyeyim taze zencefili kaynatıp bal ve limonla tüketmek👍🏻 Bana iyi gelmişti umarım sana da iyi gelir. Geçmiş olsun😊
Deniz14 YelizY günde 2 fincana izin veriliyo ama yine de doktorunuza danışmadan içmeyin ben içtim bir sorun görmedim ama siz mutlaka doktorunuza sorun
YelizY MasalAlparslanMom dün 1 bugün 1 fincan içtim. Artık dayanamadım ilaç da içemiyorum. İnşallah bi sıkıntı olmaz
tomurcukannesi Benim bildiğim ıhlamur değil adaçayı düşüğe sebep olur. Diğer bitki çaylarında günde 3 bardağa kadar sıkıntı yok dedi doktorum
tomurcukannesi Aslında taze zencefil çiğneyebilseniz çok etkili oluyor ben çiğneyemiyorum tabi çok acı geliyo ama annem hep öyle iyleşir. Ben zencefili rendeliyip demliyorum ılıyınca içine bal ve limon katıyorum oda baya keskin oluyo iyi geliyo
Saganak YelizY baştan beri içiyorum günde en fazla 2 fincan olmak üzere 24. Haftadayım çok şükür sorun olmadı
Tuba704 YelizY açık limonlu içilebilir ve abartmamak şartıyla doktorum midem rahatsız diye kolaya limon sıkıp içebilirsin demişti rahat ol 👍