YagizAlpMom Mersinde yaşıyorum normalde. İstanbula annemin yanına geldim kontrole gidecegim, bir doktor arıyorum tavsiye edeceginiz bir doktor ve hastane var mı?
tugce67-67 YagizAlpMom canım medilife seldaya hanıma gidiyorum ama çok yoğun sıra alamazsın aylar sonrasına veriyorlar .anca 15.30 da arayıp iptal eden varsa o şekil alabilirsin.esenyurt tarafında reyap hastanesi var 36. Haftama kadar mehmet alicike gittim çok çok iyi bir doktor.doğum ücreti fazla olduğu için son ayımda medilefe geçtim
ikizannesi2985 YagizAlpMom canım ben reyap hastanesinde mehmet alicik e gidiyorum. Çook memnunum. Herşeyi detaylıca anlatıyor, çok güzel ilgileniyor. Tavsiye ederim👍
Sinemkarahan Merhaba ben beylikdüzünde oturuyorum ekinoksta dr.diler ceylan koyuncuga gidiyorum biraz yüksek fiyatı ama her gittiğimde yarımsaat kalıyorum içerde ve her gittiğimde 3d görüntüsü veriliyo bebeğimin ultrason görüntüleri
Dlrdvcdmr Beylikdüzü kolan hastanesi Günay Gündüz’e gidiyorum çok memnunum süper bir kadındır öneririm 🤗🤗 140 tl muayene ücreti.
Mersinh İstinye üniversitesi liv hospital. Bülent tekin doktorum… gözün kapalı güvenmek istiyorsan. Gebeliğin stressiz ve eğlenceli geçsin istiyorsan 😂 tek adres. Cumartesi doğum yaptım, çok özleyeceğim. ;(
YagizAlpMom Mersinh tesekkurler ama normalde mersinde oturuyorum 1 kerelik gidecegim istanbulda kontrole 😊