Marly21 Sabah uyandığımda ilk yürüyüş için ayağa kalktığımda yürürken ayağım acıyo yanıyo gibi zorluyor beni bir süre yürüyünce geçiyor nedeni ne olabilir yaşayan var mı
Bus_ak18 Marly21 bunu bende yaşıyorum 1haftadır falan. Resmen yürümekten ayaklarım acımış gibi üstüne basamıyorum ama eşimde aynısını söylüyor hadi onunki yorgunluktan benimki neyden😏
aezgi Marly21 bende öyleyim uyandıktan yarım saat sonra kalkabiliyorum yataktan ayaklarımın bileklerimin ağrısından 🤯
Hazkrt Marly21 agirlaşıyoruz artık kızlar bende 37 haftaligim ve sanki sabah saatlerce yürümüş gibiyim acısı o kadar ki çok yani
Deletedmom399 Marly21 uyku esnasında hareketsiz kaldığımız için şişlik ve ödem ellerinde ve ayaklarinda toplaniyordur canim sebebi başka bir sıkıntı yoksa sende ondan kaynaklı oluyor genelde.
Marly21 Hazkrt sadece sabah olması ilginç geldi hareketszlkten okuyor belliiki uyuduğumuz zaman anlam veremedim 32 haftalığım
Hazkrt Marly21 evet hareketsizlikten oluyor ben çok fazla hareket etmiyorum ve ayak ağrılarım cok oluyor
Bus_ak18 Marly21 hareketsizlikten demiş bi arkadaş mantıklı bence. Çünkü hep evdeyim ve hiç yürüyüş vs yapamıyorum bazı nedenlerden. Yürüyüşe çıksam bile hemen çatım ağrıyor. Sende hareket vs varmı 🙄
Marly21 Bus_ak18 hep hareketliym yürüyüşümü de yapıyordum ama artık lavabo çok sorun olduğundan Uuzn mesafe gidemiyorum
Eylul9235 Ödemdendir ☺️ Bende aynı durumdayım. Topuklarımdan tendona doğru ağrı hissediyorum. Ayaklarım şiş olduğu için kaynaklanıyor