AtesAlininAnnesi Tabiki de öyle.Elbet herkes üzülüyor ama bizler kadar kimsenin içi yanmıyor, yanamaz da.Her Yusuf Efe denildiğinde nefesim kesiliyor,kalbim acıyor, yüreğim en derinden sızlıyor, sesim titriyor,gözlerim doluyor..Az önce kayınvalidem aradı mesela.Dün yavrumun mezarının tapusunu aldık ve güzelce yaptırdık.Konusu geçti.Konuşamadım bir süre.O da konuşamadı.Şimdi yaşadaydı 3-3,5 aylık olacaktı.Tam ele avuca gelecekti yavrum.Hiç isyan etmedim, neden ben, neden yavrumu aldın demedim.Hep şükrettim.İçim yanıyor yarabbi acımı dindir, isyan ettirme diye ağladım hep.Ama güzel Allah ım öyle güzel sabrını verdi ki.İçim cayır cayır yansa da bir yandan da yüreğime tuhaf bir şekilde su serpiliyor.Bnm görmediğim bilmedğim bir hayır var çünkü biliyorum.Allah yavrumu benden sebepsiz yere almadı, yüreğime ölene kdr kapanmayacak bu yarayı boşuna vermedi.Ayrıca bu dünyanın da bir sonu var, hiç birimiz sonsuza kdr kalmayacağız burada.Bnm cennet meleğim beni bekliyor, babasını bekliyor.En büyük tesellim bu.Elhamdülillah Allah’a inancımız sonsuz.Tek duam bizi ahirette kavuşturması, bu dünyada da acımı hafifletecek kucağıma sağ sağlim alabileceğim hayırlı bir evlat nasip etmesi..Çok sevdim seni.Derdime ortak oldun, beni dinledin.Hakkını helal et ☺️ Allah acını hafifletsin, minik meleğini de sana bağışlasın.Dualarımdasın canım.İsmin Cansel sanırım.Seni tanıdığıma çok sevindim Canselcim.🌸