ZehraYildiz FundaNegis hayir görünmedi. Ta ki suyumu patlatip suyun yesilimsi olmaya basladigini ve kalp atislari gittikce yavasladigini fark edilince acilen sezeryan olmaliydim
NazLByrmgLuu FundaNegis canım bendede aynı sorun war dün blogumda paylastm ama kimse beni aydınlatmadı bende cok korkuyorum walla 😞 uykularım kaçtı
FundaNegis NazLByrmgLuu bende aynı sen gibiyim cnm kaç gündür sürekli hareketlerini sayıyorum sana Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sana ne dedi doktorun
NazLByrmgLuu FundaNegis dolanmıs ama sıkmamıs dedi canım ben korkuncada her cocukda var üzülme dedi ama inanmadm tabiki korkum erken dogum yada allah korusun Dilim gitmiyor 😔😔 allah yardımcımız olsn
FundaNegis NazLByrmgLuu amin cnm banada kordon kalp atışını dinletti bi sıkıntı yok dedi bende aynı sen gibi korkuyorum biraz araştırdım bikaç doktora sordum bazı çocuklar açabiliyomuş tekrar inşallah bizimkilerde açar
Uscan Ne kadar doğru bilmem ama ananem hep hamilelere evin için yerde kablo falan varsa üstünden geçme atlama cocuğun kordonu dolanır derdi eskiler hep öyle dermiş batıl ama insan genede duyunca dikkat ediyor hamileler sizinde aklınızda olsun🤣🤣🤣🤣