pelinnns Kızlar oğlum 11 gündür yenidoğan yoğun bakımda yatıyor 35 haftalık doğduk şeker dalgalanması olmasın diye yatıyorduk. Birden 6 günlükken enfeksiyon çıktı. Yalvarırım evladım için dua istiyorum hamilelerin duası rabbim katında red olmazmış. 🤲🏻🤲🏻
DilanDag pelinnns sizden mi yani anne karnından mi geçmiş enfeksiyon.. çok geçmiş olsun bu arada rabbim şifa versin yavrunuza
pelinnns DilanDag anne karnında değil ilk günler crpsi hep düşüktü. 6 günlük olunca çıktı. Bebeğimde çıkınca ben kendimde yaptırdım bende de çıktı. Doktoru benden taşındığını düşünüyor. 😢
Civcivim34_44 pelinnns benim oglumda yatmıştı bi sorun yokttu taburcu olmuştuk ertesi gğn idrar yapmıyo diye götürmüştük kan da enfeksiyon cıkmış tı antibiyotik tedavi gördü 10 gün yogun bakımda kalmıstı
Eda_zafer_1 pelinnns Rabbim şifa versin bir an önce sağlığına kavuşur yavrunuz sizde kucagınıza alırsınız🤲🏻
DilanDag pelinnns çok geçmiş olsun bendede idrar yolu enfeksiyonu var 28 haftadır geçmiyor oyuzden tedirgin oluyorum 😔
pelinnns DilanDag rabbim şifanı versin canım. Bol su iç. Ergen bulabilirsen ergen bulup yemeye çalış. Enfeksiyona çok iyi geliyor.
pelinnns DilanDag ergen kızılcık gibi bir meyve kırmızı küçük taneli. Netten yazıp bakabilirsin. Bazı yörelerde eğren de deniliyor. Akdeniz bölgesinde çok olur. Sen eredesin bilmiyorum ama.
UrasEgeninannesi pelinnns Rabbim şifa versin. Bi an önce kucağınıza sağlıkla almak nasip olsun inşallah. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
pelinnns Civcivim34_44 anladım paylaştığınız için teşekkür ederim. Amin inşaallah Allah razı olsun 🤲🏻