Cigdemveminik Sbrkrmrsel ben başlarda çok yaşadım toz ilaç kullndm iki kez ama su sızıntısndan dolayıda 28. Haftadan beri antibiyotk kullnıyorm enfeksiyonuda engelliyoe
Sevendays Sbrkrmrsel ben son 3 hafta kala hep kullandim cnm enfeksiyondan dolayi hem fitil hem ilac hem antibiyotik
DilanDag Sbrkrmrsel 28 haftadır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var beş kutu antibiyotik bitirdim doğal yöntemler bitkisel ilaçlar vs geçmiyor
Gul32 Bende idrar kültüründe bakteri üremesi görüldü, 14 tane antibiyotik iğne oldum 🤦♀️ Daha bugün bitti, iki gün sonra tahlil yaptıracağım tekrar
Sbrkrmrsel Kızlar ben daha 1 aylığım. Doktorum çok istemedi vermeyi antibiyotiği ama kurtulamıyorum maalesef ben de 🤦🏼♀️
kbtmz Sbrkrmrsel malesef bende bu durumdan müzdaripüm 23 haftalık gebeyim ve 5.haftadan beri bu sorunu yaşıyorum doktorum toz ilaç vermişti urocare diye hiç işe yaramadı başka doktorda ainara verdi jel ve pahalı malesef oda hiçbir işe yaramadı yarın kültür testi için idrar vericem umarım bir sonuca kavuşur çok zor birşey malesef hepinize geçmiş olsun 😞