Minik_mucizem_27 Hamileliğimin başından beri sürekli endişeli hal içindeyim. Sizlerde de oluyor muydu?🤦🏻♀️
_mucizem_ Minik_mucizem_27 her hafta farklı konularda endişe duydum dış gebelik mi kalp atımı ikili tarama sonucu detaylı usg aklıma binbir türlü şey geldi. Kucağına almadan o endişe geçmiyor canım 😔 rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah
Cigdemveminik Minik_mucizem_27 ikinci gebeliğim ilkini erken doğumla kaybwttim oyğzden bunda hep endişeliym ama hareketleri düzene girdkçe biraz rahatlıyorm
Minik_mucizem_27 Cigdemveminik Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah🙏🏻 Sağlıklı bi şekilde alın inşallah bebeğinizi kucağınıza❤️
Cigdemveminik Minik_mucizem_27 amiin inşallh cğmlemiz sağsalim kavuşalm sizde panik uapmayn insan dha çok stres oluyor 🤦🏼♀️
Minik_mucizem_27 Cigdemveminik Elimden geldiği kadar kendimi rahat ettirmeye çalışıyorum ama anne olmak gerçekten kolay değilmiş daha karnındayken düşünmeye başlıyorsun😍
Minikfilinannesi 24 haftamı bitirdim. sürekli endişeliyim, bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum. 😕
Minikfilinannesi Minik_mucizem_27 bu hamileliğimden önce bir zorunlu kürtajım var. Sanırım onun travmasından kaynaklı bu endişe halim