Esmaebru34 1 saat oldu aşı olalı 2.dozu oldum ama bebek hataketlerini hissetmiyorum Normalde yemek yiyince çikolata vs hemen hissettirirdi kendini ve ilkd oza göre çok ağrılı oldu bu sefer normalmidir ?
Sermec27 Esmaebru34 canım haftan 25 Ten küçükse her zaman hissetmeyebilirsin hareket ben ilk dozu 17 de ikinci dozu 21 de olmuştum o haftalarda hareket düzensiz oldugu için hiç takıp etmemiştim bile bir sıkıntı yoktur canım merak etme agrı da normaldir canım
ecembugra53 Esmaebru34 canım bende ilk dozu 20. Haftada oldum şimdi bu hafta 24. Haftadayım 2. Doz olucam bende ilk olduğum bebek bıraz durdu sonra yine hareketlendi aşı dan sebepmiş canım sonra eski haline dönüyor bebek
Esmaebru34 Sermec27 iki aşıyı da aynı koldan oldum acaba o yüzden mi ağrım oldu çok ağrım var kolumdan ya 😔
Sermec27 Esmaebru34 ben de aynı koldan olmuştum benım de agrımıştı normaldir canım bir kac güne kadar gecer inşallah
Esmaebru34 Sermec27 ya İnşaAllah ateş fln olmaz bu corona döneminde çok korkuyorum eizde olmusmuydunateş