iremgun Nisa-01 daha çok erken benim de yumurtlama günüm 8i😊 üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım ama en güzeli 17 gün geçince yapılan sonuç. İnşalah rabbim gönlünğze göre versin🙏
Nisa-01 iremgun amin inşallah o zaman hemen hemen aynı takip edeceğiz 20 si adet olmayız inşallah 😊 benim ikinci ama kızım 8 yaşına girecek herşeyi unutmuşum
burcinberen iremgun Ya bilmiyorum ama bende bu kadar erken sonuç alacağımı düşünmüyordum ama Allah’ın işi olmuş 🙏🏻☺️
burcinberen Nisa-01 Evet canım ettim değerlenirdirdim günleri ama tahminimce yumurtlamanın 1.yada 2.günü gerçekleşmiş sanırım çünkü 10gün oldu bugün 10 gün sonra belli oluyormus döllenme olduysa
burcinberen Nisa-01 İnşallah canım benim 😍🌸Evet bu ucuz testler göstermez diye düşünüyordum ama gösteriyormuş ☺️
3_prenses_annesi burcinberen benim d3 böyle çıkmıştı canım hayırlı olsun hemde benim de 7 8 gün vardı ve kızım doğdu 7 aylık
3_prenses_annesi burcinberen inşallah canım hatta adetine çok var diye güvenemedim bide 30 liralık aldım ertesi gün ondada çift çizgi çıktı o zaman emin oldum ama bu testteki aynı senin gbi çıkmıştı
burcinberen iremgun Aslında yumurtlama biteli 7gün oldu ama sanırım yumurtlamanın 1. yada 2.günü olduğunu düşünüyorum ☺️
zohreeeee burcinberen tebrik ederim canm hayirlisiyla kucagina alirsin inshallah bende bugun test yaptim silikti adetime 9 gun var bendede umarim senin gibi olmustur benimde yumurtalamam biteli 6 gun oldu
burcinberen Nisa-01 Bel ağrım yokta böyle rahmimde hafif ağrılar oluyordu çekiliyor gibi batıyor gibi tek o başka birsey yok dünde kasıklarım da ağrılar oldu