Mucizemm Kızlar ben ne zaman duşa girsem kaşığımda hafif batmalar oluyor, bu sefer sağ kasığımda çok şiddetli oldu duş sonrası zor giyindim. Sizlerde böyle bir durum oldu mu acaba ؟
cansuece Mucizemm önemli birşey mi acaba bilemiyorum tabi ama bende duş alırken yoruluyorum ve ondan sonra biraz kasığımda ağrı yada birden bi batma hissi oluyor dinlenince geçiyor .inşllh geçicidir sizinde .
cansuece Mucizemm suyun sıcaklığı ılık olmasına dikkat etmek lazımmış,bende saçlarımı yıkarken genelde başlıyorum yorulmaya gitgide büyüyen bi minnak var içimde illaki bünyem yeteri kadar kuvvetli değil hamileliğe ki daha 17haftada yoruyor 😊
cansuece Mucizemm olabilir bence tabi devam ederse şiddeti artarsa doktora gidersiniz içiniz rahatlar ama geçiyorsa benim gibi normal olma ihtimali yüksek 😊
cansuece Mucizemm kafanıza takmayın derim bu sefer psikolojik olarak batma var gibi olur ufak birşeyde bence dinlenin bol bol en iyisi 😊
ygmr Mucizemm 13 haftalik dus sonradida oluo kalkarken yatarken oksururken durduk yere bi anda oluo cok oluo benim kanamam hic biseyim yok.sukur