Busratek07 12+2deyiz ve yarın randevumuz var cinsiyeti belli olur mu ne zaman belli olur cok merak ediyorum annisler 🙈
Aysehatun Busratek07 bende yarın 12+1im doktor randevumuz var bizde merak ediyoruz sağlıklı olsunlarda ilk önemli olan o canım 🙏🏼❤😇
Fatmasedef Busratek07 ilk gebeliğimde 14 haftalıkken öğrenmiştim net 16 da söyleriz dediler yine erkekti şimdi bende sabırsızım ama daha çok var bazı drlar kemik yapısından bile anlıyorlarmış ama erken sizin içinde
buse007 Busratek07 canım ben de 12+5 ken gittim özele gidiyorum doktorum 16 hafalıkken söyleyim dedi ben de tahmin filan sormadım ❤😍söyleyen doktor çok ama 16-20 hafta daha net oluyo yanılma filan oluyomuş bitanem
Busratek07 Aysehatun tabiki orası öyle çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 😊
Busratek07 Fatmasedef Fatmasedef sağlıklı olsun da fark etmez kız erkek ama merak ediyorum 🙈ona göre kıyafet almak istiyorum 😊
Fatmasedef Busratek07 içinden gecen birsey varmı ben oglumda demiştim oğlum olcak diye o kadar emindim şimdi hiç fikrim yok nedense hissizim 😂😂
Busratek07 Fatmasedef ay sana yemin ederim bende de aynı his var hep erkek olacakmis gibi geliyor hatta eşime dedim onunda icine kiz doğuyor bakalım hayirlisi 😊
Fatmasedef Busratek07 anneler genelde hissediyor inşAllah sağ salim kucağına alırsın canım 😍şuanda 6 haftalıgım kocam kız diyor ben hiç😂😂
buse007 Busratek07 😂😂ben de çok heyecanlıyım önemli değil aslında cinsiyet sağlıklı olsunlarda ama insan merak ediyo tabi 😍❤ 3 ay bekledim bi ay daha beklerim 😂😍😍
Busratek07 Fatmasedef rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım 😊bu adamlar da hep kız istiyor yahu ilk bebeğimiz acaba ondan mı
Merveazra Busratek07 13 haftada tahmin ediyorlar canım ben iki cocugumda da tam 13+3 de gittim doğru cikti