syglbrcu_98 Kızlar 17+3 günlük hamileyim bunalımdayım gibi gelio ve sürekli ağlamak istiyorum neden olabilir 🤦♀️
Beebisimm syglbrcu_98 havalar sıcak, içinde olduğumuz durum, hormonlar da eklenince bunlar çok normal, bol bol dua okuyabilirsiniz, akşamları kısa yürüyüşler yapabilirsiniz, iyi gelecektir 🌸
cptrhb syglbrcu_98 Hormonlardan 😂 Bende o kadar ağladım ki sanki başıma kötü bişey gelmiş gibi ağlarken eşime diyodum benim çok ağlayasım geliyo ama niye bilmiyorummm ühüüü 😂😂😂😂
BebekK syglbrcu_98 bende sürekli ağlıyordum yeni evliydim 20 gün sonra hamile kalmışım ocak şubat benim için faciaydı bulantılarım vardı kilo verdim hasta olsun üstüne martta korona çıktı ben ne ailemi ne arkadaşlarımı göremiyordum ağlıyordum her akşam kendimi yalnız hissediyordum ve eşim benimle ilgilenmek istediğinde ben onu suçlu bulduğum için yanımda bile istemiyordum 😐 ama çok şükür herşey geçiyo gidiyo sakin kalmaya çalış bunun hormonlardan olduğunu bil sadece yeter 😇🥰
Beyzaozturk97 syglbrcu_98 bu yaşadıkların çok normal sana iyi gelecek biriyle konuş ben konuşup ağlayınca daha iyi hissediyordum
Kmslmsl Ilk gebeligimde hic yasamadim ikinci de bnde bi fenayim icim sıkılıyo bi anda dogsun ciksin istiyorum bebegimi cok degisik bi duygu Allah yardimcimiz olsun 😔