Hemen başlamak istiyorum
Hamileliğim boyunca hep ayaktaydım hiç durmadım sebze ektim çapa yaptım traktöre bile bindim ben hamileyim bişey yapamam demedim Allaha şükürde hiç bir sıkıntımız olmadı bel ağrım fazlaydı ilk zamanlardan beri son zamanlar bende artık kalkamıyordum sürekli yatmak istiyodum oğlum 40+4 te gelmek istedi bel ağrısından duramıyodum altta doğru baskı kasık ağrısı oluyodu hastaneye acile gittik 3cm açıklık sancılar düzenli ama doktor yatırmak istemedi doğum katında strese girersin sancını evde çek gel dedi bir sonraki gün kontrolüm vardı sabah kalktım eltimin 4 yaşında kızı var 6 30 ta birlikte aşağı indik sitenin içindd onu parka bıraktım ben yürüyüş yaptım 1 saat kadar daha sonra kahvaltı yapmaya çıktık eltim hadi dışarı çıkalım bişeyler alalım dedi benim hala bel ağrım devam ediyo yokuşlardan mı inmedim çıkmadım baya bi yürüdük iyice ağırlaştım eve geldik lavaboya girdim kanlı nişanım gelmişti daha önce de kansız gelmişti duşa girdim hazırlandım eşim geldi hastaneye gittik doktor baktı 3 buçuk cm açıklık nst ye bağlandım sancılar var yatış verdi eşimin yanına uğramadan gittim çünkü ağlıycaktım hep bu günü beklemeştik doğum katına çıktım alttan muayene ettiler ultrasonla baktılar benden bişeyler akıyo ama ben sürdükleri jel sandım çok sürdüler herhalde diye yatağa yattım benden bişeyler geliyo dedim doktor suyun geliyor dedi kendiğiliğinden geldi çok şükür diğer odalardan bir bağırış bir çağırış noluyo falan bunlar niye bu kadar bağırıyo diye şaşırıyorum tabi sonra suni verdiler çabuk ilerlesin diye 5 cm den sonra doktor suyumu boşaltcaktı zarı açtı ıkınırdı ama su geldikçe geliyo heryer su doktor ne çok suyun var dedi sancılara dayanıyordum sürekli nst de bağlı kaldım bi kaç defa kalktım duş almaya sabaha karşı artık çok zorlanıyodum sancılar arasında resmen uykuya dalıyordum kendimden habersiz şekilde uyuyomuşum ve 7 cm açıklık 3 4 saat 7 cm de kaldı sezeryana alıcaklar ilerlemediği için ben nolur alın kesin falan diyorum ağrı kesici falan verin diyorum sonra doktorun teki geldi biraz daha bekleyelim olmazsa alalım diye varis çorapları falan giydirildi 10 dakika geçti bi baktılar 8 cm hadi ıkın çocuk çok yukarda sancı geldikçe güzelce ıkındım sancı olmadığında oraya muaneye ettiklerinde çok canım yanıyordu sancı varken de sokun diyordum yardım edin doğru ıkınma çok önemli kızlar çok kısa sürdü doğumum nefesim kesilene kadar morarana kadar ıkındım başının çıktığını hissettim sonra omuzları zorladı kesi atmışlardı zaten ve o an herşey bitti bana bir bakışı vardı kim diyomuş görmüyor diye ölçümleri yapıldı boynuma koydular kokusu o kadar güzelki dikişlermiş karnıma plasenta için bastırmalarmış hiç umrumda olmadı kızlar o gün diyorsunuz ki bir daha asla doğurmam bir süre sesler kulağınızda çınlıyo ama şuan yine olsa yine doğururum 40+4 geldi paşam dünyaya 9 günlük olduk çok şükğr 🤲❤️