SelcanSerkanKuzey Merhaba kızlar 37+4 günlüğüm kasıklarımda hasta olacakmışım gibi bir sancı başladı yarım saat oldu hala geçmedi neden kaynaklı bu sancı bilgisi olan varmı
Sblomr SelcanSerkanKuzey seni doğuma hazırlıyor bu sancılar..genelde yalancı sancılar oluyor ben de gece kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.. belli aralıklarda girip girmediğine dikkat et
taze_anne79 SelcanSerkanKuzey canim dakika tut ne zaman geldigini kontrol et ben 36+4 te bu şekilde adet ağrısı gibi yaşayıp doğuma gitmiştim ama benim açılmam vardı yalanci sanci da olabilir düzenli olup olmadığını anlaman lazım su içtiğinde yürüdüğünde geciyorsa yalancidir deniyor
HafsaRumeysa SelcanSerkanKuzey 37+6 oldum 1 haftadr oyleyim her an hasta olacakmis.gibi agrim oluyo baski oluyo bel agrisi falan doktoruma yazmistim.2 gun once ilik dus al uyu dinlen gecerse yalanci sancidir gecmezse acilman oluyodur demisti
Sblomr SelcanSerkanKuzey yaa geçen biri postta yazmıştı mide bulantısı açılmaya işaretmiş ne kadar doğru bilmiyorum bende de var bugün bulantı.. ihmal etme doktora bi görün istersen
Cansu_ertem SelcanSerkanKuzey aynı şey 4 gündür bende de var. 37+3 üm. Nst çekelim dedi doktor. Duş alayım önce dedim azaldı bugünde doğuramadık 😂
SelcanSerkanKuzey Cansu_ertem çok sabırsızlanıyorum korku heyecan 38 de çatı muayenem var çok korkuyorum ya 😁
SelcanSerkanKuzey Cansu_ertem benimde tahmini doğum tarihim 30 u bakalım ne zaman doğurucam son günler geçmek bilmiyor
Sinemin SelcanSerkanKuzey bende aynı günlüğüm seninle ağrı saatlerini aralıklarını not al canım ben öyle yapıyorum benimde açılmam var şuan bulantın varsa da açılman ilerliyor demekmiş galiba öyle okumuştum
SelcanSerkanKuzey Sinemin benim geçti birdaha olmadı Perşembe çatı kontrolüm var inşallah benimde açılmam vardır sağlıklı bir şekilde doğururum ya 🙏🏻