shdemir canım ne zaman geçti akıntılarım benim 5.haftamda başladı progestan pruluton iğne haftada bir ve annemde kaldım hep yattım bol bol dinlem dedi doktorum sonra 9.haftamda kesildi ilaca iğneye devam dedi doktorum sonra 11+2 iken doktor gittim hersey iyi ilacı gunde bir al dedi iğne olmadım doktorum 20 gündür kahverenhi akıntım yok diyince böyle deneyelim dedi hastaneden geldikten sonra tekrar kahverengi akıntım başladı doktoruma koştum hemen herşey normal bebek iyi ben iyiyim sonra dedi ilaca günde 2 kere devam iğne verdi dinlen dedi ikili testen sonra gel yanıma dedi doktorum progestanı 6,7 ay kullanan hastalarım var stres yapma hersey yolunda dedi şimdi ilacı günde iki kere alıyorum annem bakıyor 5 gündür yok kahverengi akıntım seni merak ettiğim için sordum senin nasıl oldu ne zaman kullandın şuan kaç haftalıksın bu arada benim akıntılarım çok sukur basından beri hep kahverengi progestan 200mg gunde 2 haftada bir pruluton iğne 500 oluyorum ve annemdeyim hep dinleniyorum biraz uzun oldu canım kusura bakma