Arkadaslar bir çogunuzun önerisi ile mehmet bardakciya gittim. Bundan önce suna hanima gidiyordum. Samimiyet samimiyet deniliyordu mehmet bey samimiyeti yanlis anlamis resmen. Ben 22 esim 23 yasinda. Kendimizin oyun şirketi var. Ve cok güzel geciniyoruz allaha sukur. Bizi gorunce o kadar salak sacma davrandi ki. Siz cocuksunuz bir de cocugunuz mu olacak dedi güldü. Simdiye kadar hic bir doktorda yasamamistim. Ben efendim dedim şok oldum. Bu yasta ne cocugu dedi. Dedim 3 senedir evliyiz çocuk istedik yaptik. Yani o kadar okumuş ama insanlarin fikirlerine, tercihlerine hayat yasantilarina saygı duymaktan yoksun. Herkesin zeka seviyesini kendisi gibi gören şakaya karisik söyleyeyim de anlamazlar zaten diyen birisi. Diyecektim ki sizin karsinizda kendi hayatini kurmus, parasini kazanan, yeterli olgunluga gelmis kendi aralarinda dusunup tasinmis ve cocuk yapmaya karar vermis bir cift var. Sorgulamasi size mi kaldi? Yok diyemedim. Sok oldum sonra anne babamizin haberi var mi bile dedi. Bu kadari artık gercekten saygisizlikti. O kadar sinirlendim ki yumrugumu sikmaya basladim. Evet var normal olarak anneanne olacagi icin sevindi dedim. Icimdeki o sinirle bebegime mutlulukla da bakamadim. 250 tl verdigim icin salak gibi muane oldum. Doktordan cikinca da sinirden agladim. Simdi hanimlar suna hanima devam edip mutlu olan var mi? Ben hayatimda mehmet bardakci kadar olgunlaşmamiş, henuz ergenligini kendi içinde tamamlayamadigi icin karsisindakine her agzina geleni söyleyebilecegini sanan bir doktor daha görmedim