Serpil_Menderes Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim prageston diye bir ilac kullanıyorum ve bu benim butun enerjimi Alıyor başimi dönduruyor halsız bırakıyor sizde kullandınız mı boyle bir ilaç.
Melek-0 Serpil_Menderes fitil olarak kullanabilirsin canım ağızdan maalesef biraz ağır geliyor ilaç doktoruna söyle fitil şeklinde tavsiye edecektir
Babyy1S Serpil_Menderes bende yan etki yapmadı eğer sizde yapiyorsa doktorunuza söyleyin fitil olarak aksam yatarken al yan etkisi bu sekilde olmicaktır
Serpil_Menderes Tatlisannedilekk simdilik kapsül kullancaz dedi doktorum eger sıkıntın olursa dınlenecrksin demişti.
Oknsm Ben gunde 2 kere kullaniyorum bi sabah bi aksam uyku halsizlik bas donmesi goz kararmasi 😁 allah ne verdiyse butun yan etkileri yasiyorum ama icmek zorundayim mecbur
Oknsm Serpil_Menderes canim benim kullan zaten bu ilac onemli bi ilac benim erken dogum riskim var diye kullaniyorum rahim agzi kisaligim olusmus gunde 2 kere sabah aksam iciyorum ve surekli yatiyor yeterki bebeklerimize bisey olmasin bas donmesi halsizlik sorun degil onlar sag salim dogsunda 😊 ben icmeye raziyim