Kızlaar yine ben 😄 Bazı şeyleri yazmayı unutmuşum yorumlarda sorulmuş hep şimdi biraz onlardan bahsediyim.
Ben yanıma 3 gecelik aldım alt üst pijama takımı almadım rahat olmucağını düşündüm pjamanın lastikli olusundan dolayı. Yanıma makyaj malzememi saç maşamı düzelştiricimi aldım herkes yapamazsın hiç halin olmaz boşuna koyma dedi hiç dinlemedim hepsini koydum. Vee tabiki yaptımda😄 3 gecelik çok koymuşım ben bi gece yattım sabahındaw11 de çıktık sadce bi geceliğimi giydim. Hastanede kanama yoğun oluyo hastanenin hasta bezi efsane rahat kızlar gece boyunca hemşireden istedim sağolsun verdiler çıkarken yanımda aldım 2 tane evdede kullandım. Ertesi gün deppenti geçtim 65 kiloyla doğuma girdin L bedeni çok rahat oldu bi hafta sonrada m bedeni giydim şimdi ped kullanıyorum 20 günlük olduk çok az az geliyo kanamam. Hastanede hiç uyumadım emzirme olayına geçiyim doğum olunca hemşire tanıma geldi 1 saatte emzirdin emzirdin yoksa mama vercez dedi hiç istemedim mama vermeyi o yüzden bir saat boyunca çocuk emmesede ağzına verdim memeyi. Hemşire geldi 2 saat sonra dedi emdi mi dedim emdi ama doydu mu bilmiyorum doymasa ağlar dedi haklı olarak 😄 o gece saat başı emzirdim yani böyle hep çekmiyodu ama aralıklı çekiyodu sütüm az az geliyordu. Ertesi sabah kalktım makyajımı yaptım saçımı yaptım giyindim 🙈 yenidoğan çekimi yaptırcaktım hastane fotorafçısına 😄 doktor geldi hakimi gördü turp gibisin sen eve git evde dinlen dedi 😄 öğlen olmadan çıktık hastaneden 🙏🏻 Eve geldik sütüm hala az kaynanam hoşaf galan yapmıştı onu ve bol su tükettim. He bu arada ameliyatta bana bol kahve iç baş ağrısı yapmasın dediler 10 gün boyunca. Ameliyattan çıkınca 4 bardak kahve içtim 🌺bol su bide . 1 hafta çorbayla beslendim sadece sabah kahvaltıda ekmek yedim pilavmakarna vs yemedim ilk hafta. O yüzden lavoya çıkmam çok kolay oldu. 3 gün boyunca annem kaldı evimin işini geleni gideni hep annem ağırladı kaynnamda hep yemek yapıp getirdi görümcem misafirlere kek börek pasta tarzı şeyler yaptı Allah tazı olsun hepsinden. Ben sadece bebeğimle ilgilendim. 3 gün sonra annemin gitmesini ben istedim ayaklandım çünkü dedim ben alışıyım yanlızlıga kendim rahata alışmıyım diye. Sonraki günler annem yine gündüz geldi akşamüstü gitti içi rahat etmedi😄 4 gün hiç uyumadım bebeği izlemekten ilk uyuduğum anda 20 dk uyuyp kalkmışım kalktığımda sorduğum soru anne bu bebek burda diğeri nerde demişim 😄 Annem kızım senin bi tane bebeğin var demiş He tamam o zaman diyip geri yatmışım😂 eşim bana keşke ikiz olsaymış misafirler birini severken bende diğerini severdim böyle çocuk bana hiç kalmıyo hep annemler seviyo demişti aklımda bebekler ikiz olarak kalmış😂😂🤦🏽♀️ Sütümü şöyle arttırdım eve geldiğimiz gün lansinohun sağma makinadıyla sütümü sağdım bütün süt kanalarımı açtı. Sabah uyanınca göğüslerim tas gibi olmuştu sütle dolmuş daha sonrası için süt krizi yaşamadım. Sadce bi kere sağdım ve onu sulukla verdim. 2 saat sonra memem doldu ve ordan devam ettik💙 5 gün sonra kordonu düştü 6. Günde yıkadık 🐣 doğumumu anlatmıştım zaten herşey çok güzel geçmişti♥️ Tekrardan söylüyorum kuzular hep olumlu düşünün en güzel anlarınız ameliyathanedeki anlarınızdır bunu hiç unutmayın🙏🏻