Nazli34 Hmdkk1 belkide ilaç kullancak kadar yüksek görmemiştir ordaki doktorun canım… bilemedim ki bazen birinin dediğini diğeri kabul etmiyor. Birazda nasip işi :) 1 ay sonra hamile kalman iyi olmuş canım çünkü zaman geçtikçe insan psikolojik olarak yıpranıyor. Benim 3.ayım hala bşy yok
Senaesmer resimag.com/p1/db0d7a57b0a.jpeg Evet bende ilaç kullanıyorum tsh düşmesi için hepsi o tetikliyormuş şuan ilk kez yumurtladım 🥚🥚
Senaesmer TunarinAnnesi inşallah canım inşallah Rabbim hayırlısını eylesin. 17. Güne kadar belli olur diyorlar.
TunarinAnnesi Senaesmer yok Ya canm yumurtlamadan 12 gün geçdimi silik çıkar sen değerlendir gerisini Allah’a bırak 🙏
Senaesmer TunarinAnnesi zaten bir gün sürdü çatlama sonra silikleşti heralde varmı yok mu bilmiyorum ama adet ağrım gibi kasıklarım ağrıyor.
Hase_nan İbrahim Saracoğlu’nun soğan kurunu 15 gün boyunca uygulayın.testere dişli Aslan pençesi otunun da çayını icin .ilacinizi da kullanın.
Senaesmer Hase_nan incir zeytinyağında bekletip onu yiyorum ve keçiboynuzu özü okadar ve tabi dr. Verdiği vitaminler.
_Mother_ Nazli34 canım yaa bend e Nisan da kürtaj oldum 2 aydır folbiol kullanıyorum dün test yaptım benimde süt hormonum 67 çıktı dha korunuyoruz ağustos da gebelik düşünüyorum bende önceki gebelikte de süt hormonum yüksek iken gebe kaldım
Nazli34 _Mother_ geçmiş olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizede doktor 2 ay korunun dedi ama biz 1 ay korunduk 🙈 ben kendim düşürdüm ama kürtaj olmadığm için toparlanma durumum yoktu. Birde ilk adetten sonra hamile kalma ihtimalin yüksek dediler bizde bıraktık. Şimdi baş ağrım var şu sıralar sürekli🙄
Nazli34 yagmur91 valla internette gebe kalmaya engel diyordu. Düşmeye sebep olur yazmıyordu. Ama çoğu kişide yüksekken hamile kalmış.
_Mother_ Nazli34 canım kendin nasıl düşürdün ki ne yaptın ben 3 aydır korunuyorum gelecek ay korunmayı bırakacağım artık ilk gebeliğim de yüksekti sağlık ocağındaki doktor bu hormon ile gebe kalamazsın dedi ama kurban olduğum demek ki nasip ettimi önüne kimse geçemiyor gebe kaldım stres yapmamız gerekiyor ben çok ster yapıyordum doktorum şey demişti bazen çok düşüyor bazen çok yükseliyor düşük olan zamana denk gelir ise gebelik olur stres yapmazsak iyi olur ama ben çok yapıyorum maalesef
Senaesmer Nazli34 şöyle kadın doğumcu süt hormonuna bakıyor yüksekse tsh onu tetikligor olabilir diyor sonra seni endokrine yönlendiriyor orada tahlilere bakıp az dozda ilaç kullanınca düştüğünü görünce tsh süt hormonunun yükselmesine sebep olur gebe kalmaya engel olur. Yumurtlamaya engel olur bir sürü sebepleri var ben 2 aydır dr.larlayım kontrol en sonunda 7 ay sonunda gebe kalamadığımı kendin ve doktorla bakarak çözdük. Tek bir sebep değil bir sürü sebepler engelliyor aslında gebe kalmaya. Ben tsh düşünce yumurtlama gördüm tsh 4. Benim sınırda yüksek değildi ama benim bünyeme fazla geliyormuş o yğzden herkeste farklı etki 7 ay sonra ilk kez yumurtlama gördüm o bile güzel eşim muayne oldu hiç bir şey çıkmadı vitaminle güçlenirsiniz dedi. Bu ay değerlendirdik yumurtlamayı bekliyoruz az kaldı zaten test yâptığımda paylaşırım.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🧿
Periliko Nazli34 sut hormonu yuksekligi hamilelige engel. Stres hormonu olarakta biliniyor. Stresinizi en aza indirin bu sureçte
Nazli34 Periliko ahh ahh nerdee. Başım ağrıyo 1 aydır doktora gittim sinir ilacı verdi. Onu almadım oda sakıncalıymış hamile kalırsan sorun olur dedi doktor🙄