Beyza9197 Tatlisannedilekk inşallah canım hiçbişey hissedemiyorum sizdede öylemi sanki hamile degilmişim gibi:)
Aslihan2 Beyza9197 bendee ayy allahn birtek ben değilmişim sabah aglayacaktm nerdeyse ben hicbisey hissetmiyorum ağrım yok birseym yok acaba bebek olusmadi mi kalp atisi yok mu diye kafayi yiycem
Tatlisannedilekk Beyza9197 ilk zamanlar öyle oluyor cnm ben 15-16.haftada hissetmeye başladım oğlumun hareketlerini, şimdi 7aylık hamileyim gümbür gümbür 😊
sezeny Aslihan2 aynı şeyler bendede var 6 haftalığım an oluyo belim ağrıyor an oluyo sanki hiç birşeyim yok bu arada karnınızda sertleşme oluyor mu bende var birazcıkta
Tugcebyr Aslihan2 belirti hissetmek için erken aslında ben ilk cocuğumun hareketleri 5 aylıkken hissetmeye başlamıştım😘
Aslihan2 sezeny hayir ama cok şişkinlik yaşıyorum arada bel ağrısı arada bendede oluyo ama genelde hicbirseym yok 🤔 korkutucu geliyo bazrn bana bazende olur daha cok yeniyim diyip kendimi sakinlestiriyorum umarim cuma kalbini duyarım 😔
Aslihan2 Tugcebyr bebegin hareketleri falan degilde ama ne biliym mide bulantısı karin ağrısı vs olmaz mı ☺sadece göğüslerim cok agriyo dokununca o kadar ama oyle heyecanlıym ki icim kıpır kıpır heralde bebegin hareketlerini hissetsem çıldırırım sevinçten 😂😍