ipekcim SeHer1909 Hangsini aldın canım resim atabilir misin? Bende güzel kokan bebek deterjanı arayisindayim
SeHer1909 ipekcim bu kuzum gerçekten yarım kapakla yumuşatıcı dökmeden kullandım harikaydı . Bu arada yeni tecrübe etmiş bir anne adayı olarak çamaşır filesi tavsiye edeyim size. O minicik eldivenler çoraplar makinaya kaçıp tıkayabilir aklınızda olsun bu da
ipekcim berfin_kayacan Dalinler artık eski Dalin gibi kokmuyor. Bende ne alacağım bilmiyorum 38 haftalık oluyoruz hala deterjan yok. Siz memnun kaldıysaanz bir resim atabilir misiniz?
berfin_kayacan ipekcim valla ben yıkadım bebişin kıyafetlerini bizde 38 haftalığız ama yumuşatıcısıyla beraber yıkadım çok güzel kokuyorlar
ipekipek Baby me kullananan varmi acaba ? E bebekte satılan? Minoris içinde kokusu güzel değil dediler ama doğru mu .
HamzaMoms ipekipek baby me yumusatıcı kullandım miss gibi canım ve ürünleri doğal mühendisinoğlu incelemişti
mikican SeHer1909 bir de bunun sarı kapaklı olanı var sensitive yazıyor onun hakkında bilginiz var mı?
Betim Green clean deterjan yumuşatıcı, leke çıkarıcı ve biberon temizleyicisi set halinde aldım. Organik sıvı deterjan araştırarak aldım kullandım çok memnunum ☺️
Cigdemveminik Busraa78 bnde 40derece 400 devirde yıkadm yarm saat kalntı olmadı ama 🤷🏼♀️ İlk başta sulandırmıştım
SeHer1909 mikican maalesef e bebekten bunu görünce bunu aldm öyle aşırı araştırmadım işin aslında ama bu gerçekten güzel