Yasanixxxx Kızlar devlet hastanesinde doktor bir ay sonra gel demisti 16 haftalikken gittigim de bayrama den geliyor 3. Haftada varsam olurmuncunku 3 lu testin sonucu bir ay sonra cikar demisti sonuca bakmak icin sizce çıkmış olurmu …
_Mother_ Yasanixxxx canım bende gebelik düşünüyorum 3 haziran da gitmiştim doktoruma 2 ay folbiol kullan gel demişti 2 hazirana denk geliyor ama bayram tatili olduğu için bende 27 ağustosa alacam bence önce gitsen sorun olmaz diye düşünüyorum tabi sen daha iyi bilirsin
Yasanixxxx Gizemlermi bayramdan sonrada 20 haftalik bitmis olacak ayrintili ultrasona girmem gerek ondan ust uste ultrasona girmemek icin öncemi gitsem demistim…
Yasanixxxx Gizemlermi bilmiyoeum ki gec cikmasada bayramdan önce gitsemdim bide tsril girecek araya uzadıkça uzayacak😊
Gizemlermi Benimde bayrama denk geliyor ne yapacağımı bende bilmiyorum bende üçlü taramaya girecektim siz şuan gittiğinizde neye giricek siniz
Yasanixxxx Gizemlermi 3 lu taramaya girdim.ben sonucunu alacagim bayramdan sonrada ayrıntılı ultrasona gidecegiz..