Prensannesi19 Geçen ay 150 tl olan muayane bu hafta 160 olmuş doğum ücretlerini bilmiyorum yeni fiyatını bilen var mı acaba
Twinksmom Prensannesi19 Ben yapıcam anlaştım 9.500 şuan ama kendi doktorum geliceği için olabilir pardon Ankara benim
Byztk Prensannesi19 geçen hafta muayenemiz vardı 150₺ ödedik siz bugün mü gittiniz ? Hangi doktor acaba ?
Twinksmom feamtrmea Evet canım Ankarada fiyatlar aşağı yukarı böyle ne yazıkki medicalpark 8 güven 16.000 istiyor 😂
Elmaveannesi Twinksmom bende ankara ozel koru hastanesinden aldim dogun paketi sadece detayli yok 4.500e aldim 9.500 biraz cok geldi bana 🤣
Twinksmom Elmaveannesi Canım prof fiyatları değişiyormuş kendi doktoru olunca daha uygunmuş her hastane Bir de benim riskli gebelik şansa atamadık ben pakette almadım daha yeni geldim Türkiyeye direk bunu çıkarttılar
Prensannesi19 Zngn0435 rengin hanıma gidiyordum çok yoğun sürekli bekliyoruz nil okura gitçem artık inşallah
Gokceeebade Pandemiden dolayı Konya da her özel hastanede ücretler değişmiş 2 ay önce 85 olan Kızılay hastanesi şu anda 115 TL 😒 doğumu sormadık bile daha 😏
Tugce_S Geçen ay 185 olan Ankara yüzüncü yıl hastanesi 215 olmuş çok şaşırdım bende doğuma da 5.000 diyorlar 🧐
Prensannesi19 Byztk hayor rendevu için aradım 160 oldu fiyatlar değişti dedi rengin hanıma gidiyordum nil okura geçicem inşallah onda doğum yapmayı düşünüyorum siz hangi doktor ??
Byztk Prensannesi19 rengin hanıma gidiyorum. Çok memnunum ben. Nil hanıma bit defa gitmiştim ama ilgisiz ve çok soğuktu
Iremgull11 Konya medicanada yeni mi değişmiş fiyatlar ben 150 ödüyordum eşim anlaşmalı olduğu için 120 ödedik geçen ay 😱